Over ons

Wij , Bart Callens en Annelies Clincke,  openden voor het eerst onze deuren op 10 januari 2004 en zijn sindsdien, mede door onze inzet van ons toegewijd personeel, uitgegroeid tot een echte kwaliteitsslagerij!

Met onze vernieuwde, uitgebreide atelier die helemaal up to date is  met de modernste machines en ons recent vernieuwde winkel , willen we de ambacht en vakkundigheid tot bij de klanten brengen.

Ook van ons rund- en varkensvlees maken we het verschil door te kiezen voor niet geforceerde maar pure rassen!

contact

Zie rubriek Vleesaanbod

Ik (Bart)  volgde mijn opleiding in de slagersschool Technisch Atheneum in Diksmuide. Naar school gaan was echter niets voor mij en volgde dus verder mijn opleiding via leercontract bij slagerij-traiteur Breughel te Kortrijk. Mijn diploma’s en specialiaties volgde ik verder via avondschool. Na mijn leercontract ging ik werken bij slagerij Cassoulet te Waregem. Bij Pascal leerde ik de knepen van het vak!

Verder ben ik ook een echte sportieveling, zowel passief als aktief! In mijn vrije tijd spring ik vaak op mijn fiets en neem ik ook deel aan triatlonwedstrijden, zo deed ik al mee aan een volledige Ironman in Vichy en in Kopenhagen, onder het motto “Anything is possible”. Wij zijn tevens ook hoofdsponsor van de sportvrienden, een toffe groep wielertoeristen hier in Wingene. Ook ben ik nog lid van de vrijwillige brandweer in Wingene.

Ik (Annelies) volgde een sportopleiding in het VHSI te Brugge , maar leerde in mijn laatste jaar Bart kennen en volgde hem algauw in de slagerstiel. Waar ik uiteraard geen spijt van heb en mijn werk nog altijd met liefde doe. In mijn vrije tijd zoek ik mijn ontspanning op door regelmatig te sporten en ook ik ben gebeten door de triatlonmicrobe.

Samen hebben we nog twee dochtertjes Romy en Lonneke.

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Subject

    Your Message