• Home
    • Back
    • FOTO’S
    • Eindejaarsfolder 2022
    • BBQ Arrangementen
  • Geschenken
    • Back
    • WAARDEBON
    • YAKINIKU
  • BBQ Arrangementen
  • Gerechten
    • Back
    • Aperitiefhapjes
    • Soepen
    • Koude voorgerechten
    • Warme voorgerechten
    • Hoofdgerechten
    • Aanvullingen
      • Back
      • Aardappelbereidingen
      • Koude Groenten
      • Onze Sausjes
      • Warm Fruit
      • Warme Groenten
    • Gezellig tafelen
    • Wijnen
    • Menus
  • Slagerij
    • Back
    • GERIJPT VLEES
    • Blonde d’Aquitaine
    • OVER ONS
    • VERS VLEES
    • TRAITEUR
    • NIEUWS & TIPS
  • Contact – Login
    • Back
    • Login
    • Accountgegevens
    • Wachtwoord vergeten
Slagerij Breughel - Tieltstraat 4 te Wingene  
  • facebook
  • RSS

Slagerij Breughel

  • Home/
    • FOTO’S
    • Eindejaarsfolder 2022
    • BBQ Arrangementen
  • Geschenken/
    • WAARDEBON
    • YAKINIKU
  • BBQ Arrangementen/
  • Gerechten/
    • Aperitiefhapjes
    • Soepen
    • Koude voorgerechten
    • Warme voorgerechten
    • Hoofdgerechten
    • Aanvullingen
      • Aardappelbereidingen
      • Koude Groenten
      • Onze Sausjes
      • Warm Fruit
      • Warme Groenten
    • Gezellig tafelen
    • Wijnen
    • Menus
  • Slagerij/
    • GERIJPT VLEES
    • Blonde d’Aquitaine
    • OVER ONS
    • VERS VLEES
    • TRAITEUR
    • NIEUWS & TIPS
  • Contact – Login/
    • Login
    • Accountgegevens
    • Wachtwoord vergeten

 

 

 

Winkelmand



Meer Nieuws & Tips

  • Slagerij Breughel op PlattelandsTv: het stamboek van de Blonde ‘d Aquitaine
  • Breng een virtueel bezoek!
  • Binnenkijken bij slager-traiteur Breughel in Wingene
  • TRAITEURFOLDER EINDEJAARSPERIODE
  • Hoe bak ik een côte à l’os?
  • Allergenen

Contacteer ons

Slagerij-traiteur Breughel
Bart & Annelies Callens-Clincke
Tieltstraat 4, 8750 Wingene
Tel: 051/69.35.30
Fax: 051/72.13.80

Email: info@slagerijbreughel.be

Nieuws & Tips

  • Slagerij Breughel op PlattelandsTv: het stamboek van de Blonde ‘d Aquitaine
  • Breng een virtueel bezoek!
  • Binnenkijken bij slager-traiteur Breughel in Wingene
  • TRAITEURFOLDER EINDEJAARSPERIODE
  • Hoe bak ik een côte à l’os?
  • Allergenen
Slagerij Breughel 2021-2022 - alle rechten voorbehouden - BE 0754.562.604 - Algemene Voorwaarden
Powered by PolarisCS
  • facebook
  • RSS