Klik op het gerecht om te bestellen – klik op de titel om een overzicht te zien
APERITIEFHAPJES
- Warme bladerdeeghapjes (15 stuks) € 20.00
- Kipapero’s €0.60/st.
- Mini-loempia €0.50/st.
- Scampi ’tempure’ €2.00/st.
- Calamares ‘panko’ €2.00/st.
- Aperitiefkroketjes assortiment €3.80/4st.
- Oesters ‘Fine Champagne’€2.50/st.
SOEPEN
- Tomatenroomsoep€4.50/liter
- Tomatenroomsoep met balletjes €5.00/liter
- Gevogeltevelouté met garnituur € 5.50/liter
- Vissoep met garnituur €10.80/liter
WARME VOORGERECHTEN
HOOFDGERECHTEN
- Vol au vent €5.60/pp
- Balletjes in tomatensaus €1.50/st.
- Kalkoengebraad in champignonroomsaus €7.80/pp
- Kalkoengebraad in roze pepersaus €7.80/pp
- Varkensgebraad in champignonroomsaus €7.80/pp
- Kalkoenorloff in champignonroomsaus €8.90/pp
- Varkenorloff in champignonroomsaus €8.90/pp
- Varkenshaasje in champignonroomsaus €10.00/pp
- Kalkoen/boursin in champignonroomsaus €10.50/pp
- Varkenshaasje/boursin in champignonroomsaus €10.50/pp
- Ardeens varkenshaasje in jagersaus €11.20/pp
- Filet van Hertekalf in wildsaus €19.00/pp
- Wildstoofpotje van hert/raapjes/wortel/champignon €16.80/pp
GROENTEN
- Koude groenten€4.50/pp.
gemengde salade, tomaten, geraspte wortelen, komkommer, princessenboontjes met fijngesneden ui, pijnboompitjes,dressing - Warme groenten (gestoofde broccoli, worteltjes, c-tomaat, spruitjes, champignon €5,00/pp
witloofstronkje en groentenmousse) - Warm peertje en appel met veenbessen €5.00/pp.
AARDAPPELBEREIDINGEN
VLEESSCHOTELS
- Fondue €14.00/pp.
Gemarineerd runds-, varkens- en kalkoenvlees, spekrolletjes en gehaktballetjes - Breughelfondue €15.00/pp.
Gemarineerd runds-, varkens- en kalkoenvlees, spekrolletjes en
gehaktballetjes, apero’s, mini-chipo en wit pensje - Kinderfondue €8.00/pp.
- Gourmet (kan ook op een tepan yaki) €16.00/pp.
Opgevuld eitje, cordon bleu, steak maison, kaashamburgertje,varkenshaasje/boursin,
varkensbrochetje, hawairolletje, gem. kippefilet, chipolata, champignon met lookboter - Vlees-Visgourmet (kan ook op een tepan yaki) €20.00/pp.
Opgevuld eitje, cordon bleu, steak maison, kaashamburgertje,varkenshaasje/boursin,
scampi/spek, gekruide gamba, zalmbrochetje, St.-Jakobsoester en zeewolf - Gourmet De Luxe (kan ook op een tepan yaki) €24.00/pp.
Opgevuld eitje, varkenshaasje/boursin, steak maison, gerijpt vlees uit onze
dry-aged kast, presa batallé, lamskotelet, hertekalffilet, eendeborstfilet en
champignon met lookboter - Meat Lover’s Gourmet (kan ook op een tepan yaki) €26.00/pp.
Degustatie van 4 soorten gerijpt rundsvlees uit onze dry-aged kast, buikspek
Duroc d’Olives, lamskotelet, kip yakitori, rundsburgertje met
Oud Kortrijk, Iberico - Kindergourmet €9.00/pp.
Menu 1 – €27.20/pp.
- Scampi ’tempura’, Calamares, 4 aperokroketjes
- Tomatenroomsoep met balletjes
- Kalkoengebraad in rozepepersaus
met warme groenten en mini-kroketten - Feestelijk gebakje
———————————————–
Menu 2 – €36.90/pp.
- Scampi ’tempura’, Calamares, 4 aperokroketjes
- Scampi van de “Stef”
- Varkenshaasje/boursin in champignonsaus
met winterse groenten en mini-kroketjes - Eindejaarsdessert
———————————————–
Menu 3 – €44.00/pp.
- Scampi ’tempura’ Calamares, 4 aperokroketjes
- Carpaccio van coquilles
- Wildstoofpotje met winterse groenten en minikroketjes
- Eindejaarsdessert